söndag 29 april 2012

Improvisation med tofu och vitkål.

Kvällens middag blev till utifrån vad som fanns hemma. 
 Vet inte om jag rörde tillräckligt i burken med Naga pickle det borde blivit starkare...
Men gott blev det!


Tofu och vitkål.
400 g extra hård tofu (skär i små kuber)
Marinad: saften från 1 citron+1 tsk Naga pickle+1 tsk Indeian+ 3 klyftor pressad vitlök medium hot curry/ Mahindras orginal blanda och marinera tofun några timmar.
1 l strimlad vitkål
3 vårlök (grovt skurna)
1/2 msk senapsfrö
1 msk risvin (behövs inte)
1 tsk colman senapspulver + lite vatten att röra ut med
kokosolja
2 dl vatten
Lagom med salt.
Hetta upp oljan i en stekpanna, tillsätt senapsfrö och stek tills de börjar poppa.
I med lök och stek en liten stund.
Tillsätt vitkål, senapspulver och salt, stek kålen tills den mjuknat.
Vänd ner tofun och vatten låt puttra några minuter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar