Kvällens middag blev till utifrån vad som fanns hemma.
Vet inte om jag rörde tillräckligt i burken med Naga pickle det borde blivit starkare...Men gott blev det!
Tofu och vitkål.
400 g extra hård tofu (skär i små kuber)
Marinad:
saften från 1 citron+1 tsk Naga pickle+1 tsk Indeian+ 3 klyftor pressad
vitlök medium hot curry/ Mahindras orginal blanda och marinera tofun
några timmar.
1 l strimlad vitkål
3 vårlök (grovt skurna)
1/2 msk senapsfrö
1 msk risvin (behövs inte)
1 tsk colman senapspulver + lite vatten att röra ut med
kokosolja
2 dl vatten
Lagom med salt.
Hetta upp oljan i en stekpanna, tillsätt senapsfrö och stek tills de börjar poppa.
I med lök och stek en liten stund.
Tillsätt vitkål, senapspulver och salt, stek kålen tills den mjuknat.
Vänd ner tofun och vatten låt puttra några minuter.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar