tisdag 8 oktober 2013

Qournkorv i grytan.

Jag har bunkrat upp med ett gäng paket qournkorv eftersom det var så billigt. Korven är ätbar men jag föredrar tofu och liknande proteiner framför qournorodukter.
Korven smakar lite som hotdog korv som väl har låg kvalité på köttinnehåll och med hög salthalt.
Hur som blev det en korvgryta, pasta och en sallad med strimlad vitkål, morötter och äpple några matskedar Hellnans Hot dog sauce rördes ner i salladen.

Qournkorv i grytan.
600 g korv (skär upp i mindre bitar och stek tills de får fin färg)
4 gul lök (fint hackad)
1/4 dels vitkåls huvud (skär med osthyvel)
4 klyftor pressad vitlök
3 msk tomatpuré
2 msk black beansauce
2 dl grädde
1 kartong passerade tomater
Svartpeppar, salt och en skvätt sriracha
Olivolja
Hetta upp oljan och fräs tomatpuré, lök och vitlök.
Tillsätt kryddor och passerade tomater, koka 15 minuter
Rör ner korv och grädde. Låt koka upp och servera.

Inga kommentarer: