torsdag 30 oktober 2014

Överblivna grönsaker.

Två lite medfarna aubergine och ett blomkålshuvud som legat och skräpat i kylen blev grunden till gårdagens middag.
Vitlök, lök, tomater, hing, Sriracha, garam masala, libsersamt kokosolja slank ner i grytan. Ris och kokosraita blev det också. God gryta men lite för lite masala.

4 kommentarer:

Kim sa...

Hur gör du kokosraita? Låter gott!
Jag har inte haft möjlighet att se 20 000 days än :( Måste åtgärda detta snarast! Men Warren Ellis och ål låter som något att se fram emot att få se :)

Anonym sa...

Kokos, yoghurt och eventuellt lite lime och spiskummin samt lite hackad grön chili.

Kim sa...

Såg filmen igår! Enastående. Jag ville inte kliva ur bubblan. Älskade scenen från arkivet. Och bilen. Äh va fan allt älskade jag. Och även kokosraita älskar jag nu, hade den till kryddiga morotsbiffar.

Anonym sa...

Verkligen enastående! Funderar på arkivdelen om det var på riktigt verkar ganska dyrt att ha flera personer som ska arkivera ens liv och gärning. Kokosraita är populärt runt middagsbordet hos mig. Kryddiga morotsbiffar verkar intressant det vill jag testa.