onsdag 23 september 2009

Fisk till middag (recept 105)

Veckan har passerat för fort, redan onsdag!
Till middag i kväll blir det fisk, Hajmals filéer är fisken som får falla till föga för vår hunger.

Fisk med tomat.
3 Hajmals filéer
4 tomater (rensade på kärnor och fint hackade)
1 gullök (fint hackad)
6 klyftor vitlök (fint hackad)
2-3 msk riven ingefära
saften från en lime
1 tsk rörsocker
2 msk sesamolja
2 msk rapsolja
En skvätt risvin
Lagom med salt och svartpeppar.
Blanda ihop och lägg på fisken, in i ugnen med värme på ca 225 grader i 30-40 minuter.
Till fisken blir det ris och ärtor.
Jag poppar Spotify, Waterboys står för underhållningen. Är premium kund i en månad, så jag slipper reklamen! 99 kr kostar det och kan köpas på pressbyrån eller seven/eleven. Väldigt smidigt, Spotify rockar helt enkelt mycket mer när jag slipper hemska reklam inslag.

Inga kommentarer: