Vet inte när jag serverade sallad till middags senast, det blev gott speciellt dressingen. Till salladen åt vi
bröd som rostades.
Sallad med ägg och tonfisk.
Dressing: 1 lime+1msk fint hackad ingefära+1tsk dijonsenap+1tsk honung+spadet från burken med tonfisk+1 vitlöks klyfta+några msk olivolja och lite salt. Skär bort skalet från limen och mixa med resten.
4 ägg (koka ock klyfta)
2 burkar tonfisk
Sen diverse grönsaker som familjen gillar men minst en röd spansk peppar som finhackas.
 |
| Ingredienser. |
 |
| Salladshuvud. |
 |
| Tomater och rödlök. |
 |
| Spetspaprika och chili. |
 |
| Gurka. |
 |
| Tonfisk. |
 |
| Ägg. |
 |
| Rosta brödet. |
 |
| Nu är det mat! |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar