torsdag 28 juni 2012

Mango i Jönköping och soppa!

Det är skönt att vara hemma igen även om vi gärna stannat längre i vackraste huset med den gulligaste hunden.
I Jönköping köpte vi mango i en välsorterad affär som heter Frukthallen, mangon var helt perfekt!
Skönt att laga mat i mitt eget kök igen. Det blev linssoppa kryddat med senapsfrö, ingefära, spiskummin, currylöv och vitlök. Istället för pannkakor åt vi skonsur som dottern svängde ihop.





6 kommentarer:

Amy's piece of cake sa...

Så gott med linssoppa!

Du får nog spana in min FB-sida... säger bara en sak, hurra för honungsmango!

Hur mkt kostade de från Frukthallen?

Andreas sa...

Låter konstigt,men FB har jag inte! 160 kr kostade lådan med mango. Frukthallen är en trevlig affär,jag köpte basmati ris också :-)

Rathai's recipe sa...

Hej Andreas!

Om du provar receptet på mango curry får du gärna höra av dig och säga vad du tycker om den. Jag ser en hel del intressanta recept här på din sida, inte minst på mangon. :) Det här receptet ska jag testa när jag får tag på söta mangon.

Andreas sa...

Det ska jag göra! Tyvärr är det nog svårt svårt att få tag på omogen mango, men helt klart ska jag testa och jag blir så sugen att resa till Indien när jag läser om mango curry :-)

Amy's piece of cake sa...

Alla kan ju inte ha FB och det är helt okej :) Hade lagt upp en bild på en massa honungsmangon, mums!

Ser att du har hittat Rathai, gillar du indiskt har jag två sajter till du bör spana in. tasty appetite och manjulas kitchen.

Andreas sa...

Vi har bara två mango kvar! Läste mail från Indien,de köper 2 kg mango för 1 euro :-) tack för tips ska kolla upp. Speciellt gillar jag vegetariska recept, så jag är glad över att jag hittade hem till dig