onsdag 16 november 2011

Tofubiffar (recept 358)


Kvällens middag är en variant av fiskbullar med röd curry. Istället för fisk är det tofu och panang curry istället för röd curry (den var slut) funkade bra att byta ut fisken men jag tycker att det krävs rejält med koriander för att balansera smaken av tofu. Ett extra ägg och en bit bröd  behövdes för att få bra konsistens på smeten.
Till biffarna åt vi jasmin ris och en sallad med bönor och rivna morötter.
En omgång bröd står i ugnen.

Tofubiffar.
400g tofu
2 ägg
1 fralla 
100g panang curry
100g bönor (tunt skivade)
En rejäl knippe med koriander
Kokos olja. (fritering)
Ladda matberedaren och häll i allt förutom bönorna och mixa till en smet.
Rör ner bönorna och fritera lagom stora biffar i kokos olja.

1 kommentar:

Anonym sa...

Vad tyckte dottern om koriandern? ; )

// Syster