Kvällens middag, en gratäng blev till och med vegansk!
Ganska lyckat speciellt pickled mustard och hasselnötscremen. En fint hackad chili hade gjort susen.
Tofugratäng
400g tofu
250g körsbärstomater (halverade)
2 gul lök (fint hackade)
250g pickled mustard sour (grovt hackad)
3dl rostsde hasselnötter (Mixa med 1dl vatten)
Lagom med svartpeppar, timjan och salt.
Kör tofun med Julliene skivaren och lägg i en ungsfast form och tillsätt lök, tomater och senspsblad, blanda och krydda. Klicka ut nötcremen ovanpå och låt stå i ugnen i ca 40 minuter (250 graders värme)
Ganska lyckat speciellt pickled mustard och hasselnötscremen. En fint hackad chili hade gjort susen.
Tofugratäng
400g tofu
250g körsbärstomater (halverade)
2 gul lök (fint hackade)
250g pickled mustard sour (grovt hackad)
3dl rostsde hasselnötter (Mixa med 1dl vatten)
Lagom med svartpeppar, timjan och salt.
Kör tofun med Julliene skivaren och lägg i en ungsfast form och tillsätt lök, tomater och senspsblad, blanda och krydda. Klicka ut nötcremen ovanpå och låt stå i ugnen i ca 40 minuter (250 graders värme)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar